Ervaar hoe ontspannend zingen is!

Hou je van muziek? Speel je al een poosje met de gedachte om bij een koor te zingen? Niet langer uitstellen, maar kom eens kijken bij een repetitie!

De bezielende dirigent Jan Verhoef laat je het pure plezier van muziek voelen en beleven! Ongemerkt gaat de lat steeds een beetje hoger. En dan sta je uiteindelijk op dat podium. Het publiek geniet van onze muziek en het plezier waarmee we zingen. Met applaus voor jou. Zo ervaar je elke repetitie en ieder concert - altijd begeleid door topmuzikanten - weer die kick, die meerstemmig zingen in een mooi koor geeft.
Beleef het zelf tijdens onze  repetitie. Luister lekker. Of zing meteen maar mee. Geheel vrijblijvend natuurlijk, maar wel met onze hoop dat je mee blijft zingen, want wij zijn er van overtuigd dat je het -net als wij- geweldig vindt.

Je kunt ons op de woensdagavond van 19:30 tot 21:45 uur vinden in Dorpshuis ’t Centrum, Twijver 66, of in de Lucaskerk in Venhuizen. Geef vooraf even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of belletje naar 06-83530627. Dan zetten wij een stoel voor je klaar.
Je bent van harte welkom!

Wie zingen wil, wie zingen kan, wie jong is, wie zich jong voelt, is welkom!