U kunt het Driebankoor gratis steunen!

met de Rabobank Clubkascampagne

met Sponsorkliks

met de Vomar KIK kaart


RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

U heeft wellicht gehoord dat de Rabobank is gestopt met de organisatie van de jaarlijkse fiets-sponsor-tocht. Ook het Driebankoor deed hieraan jaarlijks mee om een bijdrage te ‘verdienen’ als ondersteuning voor het geven van concerten, waarbij met onder meer deze steun het koor zich kan laten begeleiden door professionele musici. 

Voor de fietstocht komt de ‘Rabobank CLUBKAS Campagne’ in de plaats. Het Driebankoor heeft zich hiervoor inmiddels aangemeld.

HOE WERKT DIT:

In de periode van 8 t/m 28 mei a.s. krijgen alle leden van de bank een stembiljet/stemcode via de mail toegestuurd. Elk lid krijgt 5 stemmen.  Van deze 5 stemmen kunt u maximaal 2 stemmen geven aan een vereniging of stichting. U kunt met uw stemmen dus meerdere verenigingen steunen door al uw stemmen uit te brengen.

Er is een bedrag van maar liefst € 250.000,- beschikbaar gesteld door Rabobank West-Friesland t.b.v. de clubs uit deze regio.

Bij minimaal 10 stemmen krijgt een betreffende vereniging/stichting minimaal een bedrag van €150,00!

En dit bedrag kan oplopen, des te meer stemmen, hoe meer geld voor de vereniging. De hoogte van het bedrag hangt af van het totaalaantal stemmen wat uitgebracht wordt. Dit wordt t.z.t. gebaseerd op en naar rato verdeeld van, alle uitgebrachte stemmen.

Maar die € 150 staat vast!!  (we gaan ervan uit dat 10 stemmen zeker moet lukken)

WAT VRAGEN WIJ:

* Ben je lid van de Rabobank, wacht dan op de mail/brief van de Rabobank, die in mei wordt toegestuurd.
   Hierin staat jouw unieke stemcode, die je gebruikt bij het uitbrengen van jouw stem.

* Ben je nog geen lid, geef je dan snel op bij RABOBANK WF om lid te worden. Via deze link kunt u gratis lid worden.

* Dit kost helemaal niets en geeft geen enkele verplichting. Het enige wat je krijgt is het periodieke blad ‘Dichterbij’ en af en toe leuke aanbiedingen.
   Elke volwassene per huishouden kan lid worden, zelfs met een en/of rekening kunnen beide lid worden!!!

* Mogen wij om twee van uw stemmen vragen?

DANK VOOR UW STEUN AAN HET DRIEBANKOOR!


 Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die het Driebankoor een warm hart toedraagt, mogelijk om het koor GRATIS te sponsoren.

Wilt u online een aankoop doen, ga dan via de Sponsorkliks naar de onlinewinkel van uw keuze.
Via Sponsorkliks kunt u terecht bij winkels zoals

Hoe komt u daar?
U kunt dit heel makkelijk doen door op de banner hiernaast te klikken.  De pagina van Sponsorkliks opent en hier vult u in de lege balk 'Driebankoor' (of zangvereniging De Drieban) in. Druk op 'enter' en u krijgt een overzicht van een groot aantal webwinkels, waaronder Bol.com, Wehlamp en Zalando, en nog noem maar op!. Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert het Driebankoor een commissie op, terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra!

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via het Driebankoor kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

naar boven


 

KIK

 

Dat wordt Kikken!

Als je bij Vomar je dagelijkse boodschappen doet, kan je een gratis Klant-is-Koningkaart krijgen. Deze kaart biedt veel voordelen, o.a. sparen met hoge rente (kooppunten nemen is niet verplicht!) maar de kaart kan ook de kas van ons koor flink spekken. En daar zeggen we natuurlijk geen Nee tegen! Daarom heeft het Driebankoor een overeenkomst gesloten met Vomar supermarkten.

Wat te doen?

Wanneer je onze zangvereniging een warm hart toedraagt en bij Vomar Voordeelmarkt je boodschappen doet, kun je ervoor zorgen dat de clubkas gratis gespekt wordt. De Klant-Is-Koningkaart geeft u aan de cassière (u kunt dan zelf kiezen of u voor uzelf kooppunten wilt). Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% aan uw club uit. Hoe meer ‘leden’ van uw club bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer uw clubkas gespekt wordt - zonder dat de ‘leden’ of u als club daar iets voor hoeft te doen of te betalen. We hoeven u niet te vertellen hoe dat kan oplopen tot een heel aardig bedrag.

Heeft u de kaart nog niet? Vraag de Klant-Is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie!

Geef je klantnummer (deze staat onder de streepjescode) van je Klant-is-Koningkaart en je naam door aan het secretariaat. Dit kan via de e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dan wordt alles geregeld.

Iedereen die ons wil steunen kan meedoen! Je hoeft geen lid van het koor te zijn!

Dus .......... KIK mee! Alvast hartelijk dank voor je steun!

naar boven