U kunt het Driebankoor gratis steunen!

met de Rabobank Clubkascampagne

met de Vomar KIK kaart


RABOBANK CLUBSUPPORT ACTIE

Ieder jaar doet het Driebankoor mee aan de Rabobank clubsupport actie. 

HOE WERKT DIT:

Alle leden van de bank ontvangen een bericht dat ze kunnen stemmen op hun favoriete vereniging. U kunt 3 stemmen uitbrengen. U kunt met uw stemmen dus meerdere verenigingen steunen door al uw stemmen uit te brengen.

Er wordt ieder jaar een flink bedrag beschikbaar gesteld door Rabobank West-Friesland t.b.v. de clubs uit deze regio.

En dit bedrag kan oplopen, des te meer stemmen, hoe meer geld voor de vereniging. De hoogte van het bedrag hangt af van het totaalaantal stemmen wat uitgebracht wordt. Dit wordt t.z.t. gebaseerd op en naar rato verdeeld van, alle uitgebrachte stemmen. Het Driebankoor ontvangt ieder jaar een geldbedrag van de Rabo clubsupport actie. Dit jaar willen wij het bedrag besteden aan het Scratch zomerconcert waardoor we meer leden hopen te werven. En zo hebben wij ieder jaar een doel voor uw stem!

Stem op het Driebankoor en u kunt nog jaren luisteren naar onze prachtige concerten. 

DANK VOOR UW STEUN AAN HET DRIEBANKOOR!


 

 

KIK

 

Dat wordt Kikken!

Als je bij Vomar je dagelijkse boodschappen doet, kan je een gratis Klant-is-Koningkaart krijgen. Deze kaart biedt veel voordelen, o.a. sparen met hoge rente (kooppunten nemen is niet verplicht!) maar de kaart kan ook de kas van ons koor flink spekken. En daar zeggen we natuurlijk geen Nee tegen! Daarom heeft het Driebankoor een overeenkomst gesloten met Vomar supermarkten.

Wat te doen?

Wanneer je onze zangvereniging een warm hart toedraagt en bij Vomar Voordeelmarkt je boodschappen doet, kun je ervoor zorgen dat de clubkas gratis gespekt wordt. De Klant-Is-Koningkaart scant u bij de kassa (u kunt dan zelf kiezen of u voor uzelf kooppunten wilt). Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% aan uw club uit. Hoe meer ‘leden’ van uw club bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer uw clubkas gespekt wordt - zonder dat de ‘leden’ of u als club daar iets voor hoeft te doen of te betalen. We hoeven u niet te vertellen hoe dat kan oplopen tot een heel aardig bedrag.

Heeft u de kaart nog niet? Vraag de Klant-Is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie!

U kunt online uw kaart koppelen met het Driebankoor door de code ZAVE2021

Iedereen die ons wil steunen kan meedoen! Je hoeft geen lid van het koor te zijn!

Dus .......... KIK mee! Alvast hartelijk dank voor je steun!

naar boven