DIT CONCERT IS UITVERKOCHT

 

TOT ONZE SPIJT ZIJN ER ECHT GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR.

 

Kerstconcert Driebankoor met Sterre van Boxtel

Venhuizen - - Met de 13-jarig Sterre van Boxtel als soliste zet het Driebankoor uit Venhuizen de toon voor een bijzonder kerstconcert, dat op zondag 17 december 2017 in de intieme ambiance van de Ned. Hervormde Kerk in Venhuizen wordt gegeven. Uiteraard met een zeer afwisselend repertoire van bekende en minder bekende sfeervolle kerstmuziek.

Sterre van Boxtel
Bij dit concert zal, naast het Driebankoor, de soliste Sterre van Boxtel zingen. Deze nog maar 13-jarige sopraan mag zich toch al beroepen op een brede ervaring. Zo heeft zij gesoleerd op zowel TV als op grote podia, zoals het Concertgebouw, en zong Sterre in Hollywood en voor prinses Beatrix.

Samen met de sterke muzikale begeleiding van concertpianiste Deborah Pardy achter de vleugel, Pierre Decroos op hobo en Aarnoud de Groen achter het orgel belooft dit kerstconcert een unieke belevenis te worden, die u niet wilt missen!

Sfeervol programma
De kerstconcerten van het Driebankoor, dat onder de deskundige leiding staat van dirigent Jan Verhoef, zijn inmiddels een begrip geworden en staan vooral bekend om de combinatie van een prachtig koor en professionele begeleiding. Het programma wordt gekenmerkt door afwisseling en variatie in stijl. Breed en majestueus worden afgewisseld door kleine en breekbare momenten. Naast bekende ‘kerstklassiekers’ kunt u van het Driebankoor een breed repertoire verwachten, dat een warme kerstsfeer ademt en het publiek een onvergetelijke middag zal bezorgen. Een ding is zeker: door de gelegenheid tot samenzang in het prachtige decor van de Ned. Hervormde Kerk zult u zich sowieso deelgenoot voelen van de muziek.

Matinee concert
Het concert wordt gegeven op 17 december 2017 om 15.30 uur in Ned. Hervormde Kerk/Cultureel Centrum de Triangel aan de Kerkweg 113 te Venhuizen. De kerk is vanaf 15:00 uur geopend. Omdat de laatste kerstconcerten van het Driebankoor steeds geheel waren uitverkocht raden wij u aan kaarten à €15,00 (inclusief pauzedrankje) te reserveren via tel.: 0228-561798 of via de website www.driebankoor.nl om teleurstelling te voorkomen. Uiteraard zijn de kaarten tevens via de koorleden of, zo mogelijk nog, voor het concert in de kerk verkrijgbaar.

Promo foto copy

 


Recensie