Passieconcert ‘Olivet to Calvary’ door Driebankoor

Op zondag 25 maart 2018 om 15:30 uur zal het Driebankoor de sfeervolle Passiecantate ‘Olivet to Calvary’ en Mendelssohns 'Psalm 42' ten gehore brengen in de NH-kerk / Cultureel Centrum De Triangel in Venhuizen.

In deze fraai getoonzette passiecantate in de anglicaanse traditie bezingt Maunder (1858-1920) de laatste week uit het leven van Christus. Hij voert de luisteraar mee van de triomfantelijke intocht in Jeruzalem naar het smartelijke einde op de Calvarieberg. Expressieve solo’s en koorpartijen worden afgewisseld met ingetogen hymnes. Bij deze passiecantate sluit de door Mendelssohn muzikaal verwoorde Psalm 42 prachtig aan in de sfeer van dit concert.

Muzikale medewerking aan het passieconcert wordt verleend door organist Aarnoud de Groen en pianist Peter Bontje en de solisten Walther Deubel, Hans van Niekerk en Sabine Kirsten. Het Driebankoor staat onder leiding van haar vaste dirigent Jan Verhoef.

Het concert begint om 15.30 uur. De kerk gaat open om 15.00 uur. De NH-kerk vindt u aan de Kerkweg 113 in Venhuizen. De toegangsprijs is € 17,50 inclusief pauzedrankje. In verband met het beperkt aantal plaatsen raden wij u aan te reserveren. Dit kunt u doen via het secretariaat van het Driebankoor -0228-561798- ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website www.driebankoor.nl


Passieposter


 

 

Klik HIER voor een impressie van het concert

Kerstconcert Driebankoor met Sterre van Boxtel

Het compleet uitverkochte kerstconcert van het Driebankoor op 17 december jl. was een groot succes. Het prachtige programma werd door ons publiek zeer gewaardeerd. We waren blij met Sterre van Boxtel als soliste, met Deboray Pardy aan de vleugel, met Pierre Decroos op de hobo en Aarnoud de Groen achter het orgel. Dit alles onder de bezielende leiding van onze dirigent Jan Verhoef.

Promo foto copy

 


Recensie