Back to Top

Driebankoor

.

... daar waar zingen een feest is


opgericht in 1970

 
 
 

Kaartreservering

 

Wilt u deelgenoot zijn van dit fantastische Kerstconcert? Reserveer dan kaarten zodat u kunt kijken en luisteren naar dit concert waarin het Driebankoor en soliste Dana Koppes optreden met medewerking van Aarnoud de Groen achter het orgel en Jaap Kramer aan de vleugel op 19 december 2021 om 15:00 uur in de Ned. Hervormde kerk / Cultureel Centrum De Triangel, Kerkweg 113 te Venhuizen

Vul dan a.u.b. het reserveringsformulier op deze pagina volledig in. Hoe wij met uw gegevens om gaan kunt u lezen in onze privacyverklaring, welke staat onder de optie Kaarten bestellen in de linkerkolom.

Uw reservering is pas geldig als u van ons per mail een bevestiging van uw reservering heeft ontvangen! Deze mail kan ook in uw ongewenste mailbox terechtkomen!

 

Entree
Entree: € 12,50 per persoon

 

Kaarten afhalen en afrekenen
U hoeft de kaarten niet van tevoren te betalen. Ze liggen voor u klaar bij de kassa. Vanaf 14:30 uur kunt u de bestelde kaarten daar afrekenen.
U kunt niet met pin betalen! Zorgt u er daarom voor dat u het verschuldigde bedrag contant bij zich heeft, bij voorkeur gepast.

 

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com