23 december 2018

KERSTCONCERT met medewerking Sterre van Boxtel (www.sterremusic.nl)
Kaartverkoop gestart!

 Sterre

Op zondag 23 december om 15.00 uur verzorgt het Driebankoor onder leiding van Jan Verhoef een schitterend kerstconcert waarbij een brede variatie aan kerstliederen ten gehore wordt gebracht. Dit concert wordt solistisch ondersteund door sopraan Sterre van Boxtel, en staat onder muzikale begeleiding van Deborah Pardy aan de vleugel, Pierre Decroos op hobo en Aarnoud de Groen achter het orgel in de St. Lucas kerk, Westeinde 2 in Venhuizen.

A Great and Mighty Wonder is een unieke muzikale bewerking van het verhaal over de geboorte van Jezus welke is gecomponeerd door de Amerikaanse componist en arrangeur Tom Fettke welke nog zelden wordt uitgevoerd in Nederland. Het belooft een fris en sprankelend concert te worden.

Afgewisseld met een variatie aan herkenbare liederen wordt de prachtige cantate Love Transcending ten gehore gebracht welke u in de vorm van bekende fragmenten blij en verrassend in de oren zullen klinken.

Wilt u komen luisteren naar dit prachtige concert? Kaarten hiervoor kunnen worden gereserveerd via onze website www.driebankoor.nl via de leden, of via d 0228 542728 en bij geen gehoor 0651341981.

Entree €12,50 incl. consumptie

kinderen tot 15 jaar gratis

 

 

Scratch / MEEZINGCONCERT Tom Parker
30 juni 2018

Afgelopen zaterdag 30 juni is tot volle tevredenheid een zeer goed geslaagd Tom Parker Scratch concert uitgevoerd door leden van ons Driebankoor en zo’n 30 projectleden die zich hiervoor hebben aangemeld. Het thuis instuderen met maar één repetitiedag, hebben bewezen dat dit kan leiden tot een goed in elkaar zittende prima concert uitvoering. Dit onder leiding van onze enthousiaste dirigent Jan Verhoef. Die zijn uiterste best heeft gedaan om er een succes van te maken.

Afwisselend werd het publiek getrakteerd op het virtuoze optreden van de heren Jan Lenselink (vleugel) en André van Vliet (orgel) die het publiek toch altijd weer weten te raken.

Als verrassing traden op uit de eigen gelederen, Margaret Koning en Wendy Vroling, die een sprankelend duet ten gehore brachten. Kortom een zeer geslaagd evenement.

Een speciaal woord van dank aan de leden, projectleden, solisten, dirigent, en de organisatie van de Triangel/ N-H kerk en alle bezoekers aan ons concert.

 

Passieconcert ‘Olivet to Calvary’ door Driebankoor

Op zondag 25 maart 2018 om 15:30 uur heeft het Driebankoor de sfeervolle Passiecantate ‘Olivet to Calvary’ en Mendelssohns 'Psalm 42' ten gehore gebracht in de NH-kerk / Cultureel Centrum De Triangel in Venhuizen.

In deze fraai getoonzette passiecantate in de anglicaanse traditie bezingt Maunder (1858-1920) de laatste week uit het leven van Christus. Hij voert de luisteraar mee van de triomfantelijke intocht in Jeruzalem naar het smartelijke einde op de Calvarieberg. Expressieve solo’s en koorpartijen worden afgewisseld met ingetogen hymnes. Bij deze passiecantate sluit de door Mendelssohn muzikaal verwoorde Psalm 42 prachtig aan in de sfeer van dit concert.

Muzikale medewerking aan het passieconcert is verleend door organist Aarnoud de Groen en pianist Peter Bontje en de solisten Walther Deubel, Hans van Niekerk en Sabine Kirsten. Het Driebankoor onder leiding van haar vaste dirigent Jan Verhoef.

l


Passieposter


 

 

Klik HIER voor een impressie van het concert

Kerstconcert Driebankoor met Sterre van Boxtel

Het compleet uitverkochte kerstconcert van het Driebankoor op 17 december jl. was een groot succes. Het prachtige programma werd door ons publiek zeer gewaardeerd. We waren blij met Sterre van Boxtel als soliste, met Deboray Pardy aan de vleugel, met Pierre Decroos op de hobo en Aarnoud de Groen achter het orgel. Dit alles onder de bezielende leiding van onze dirigent Jan Verhoef.

Promo foto copy

 


Recensie