Back to Top

Driebankoor

.

... daar waar zingen een feest is


opgericht in 1970

 
 
 

Zingen bij het Driebankoor...

betekent uitdaging, muzikale kwaliteit, stemvorming en zangtechniek. Maar ook grote inzet, betrokkenheid, veel enthousiasme en een gevoel van saamhorigheid.

Mede dankzij de werkwijze van dirigent Jan Verhoef, die met zijn enthousiaste en stimulerende aanpak steeds weer nieuw elan brengt in de toch al zo hechte groep van zo’n 75 zangers en zangeressen. Een groep waarvan de kern al heel veel jaren met elkaar zingt, met als gemeenschappelijke binding de liefde voor gezongen muziek.

 

concertbanner

Lees meer...Zingen bij het Driebankoor...

Repeteren

Ervaar hoe ontspannend zingen is!

Hou je van muziek? Speel je al een poosje met de gedachte om bij een koor te zingen? Niet langer uitstellen, maar kom eens kijken bij een repetitie!

De bezielende dirigent Jan Verhoef laat je het pure plezier van muziek voelen en beleven! Ongemerkt gaat de lat steeds een beetje hoger. En dan sta je uiteindelijk op dat podium en hangen honderden mensen ook aan jouw lippen. Omdat ze genieten van onze muziek en het plezier waarmee we zingen. Met applaus voor jou. Zo ervaar je elke repetitie en ieder concert - altijd begeleid door topmuzikanten - weer die kick, die meerstemmig zingen in een mooi koor geeft.
Beleef het zelf tijdens onze  repetitie. Luister lekker. Of zing meteen maar mee. Geheel vrijblijvend, natuurlijk, maar wel met onze hoop dat je mee blijft zingen, want wij zijn er van overtuigd dat je het -net als wij- geweldig vindt.

Je kunt ons op de woensdagavond van 19:30 tot 21:45 uur vinden in Dorpshuis ’t Centrum, Twijver 66, of in de Lucaskerk in Venhuizen. Geef vooraf even een belletje naar 06-46464171. Dan zetten wij een stoel voor je klaar.
Je bent van harte welkom!

Wie zingen wil, wie zingen kan, wie jong is, wie zich jong voelt, is welkom!


Nieuws

Scratch mee!!
Tom Parker Meezingconcert
30 juni 2018

Het Driebankoor organiseert een geweldige muzikale middag op zaterdag 30 juni 2018, waarbij we een prachtige selectie van Tom Parker-nummers gaan instuderen en uitvoeren.

Een absolute must voor de voor wie van zingen houdt en graag eens met het Driebankoor onder leiding van Jan Verhoef wil meezingen.
s’ Avonds volgt een sprankelende uitvoering waarbij we worden begeleid door niemand minder dan twee muzikale kanjers: Jan Lenselink en André van Vliet. Wij beloven u een muzikaal feestje!

Deze dag is bedoeld voor individuele koorzangers. Met behulp van liedteksten, partituur en oefen-Mp3tjes is het de bedoeling om de muziek vooraf in te studeren.

Wilt u meezingen met deze scratchdag dan kunt u zich tot uiterlijk 1 mei aanmelden via de website. U ontvangt u na overmaking van € 35 het deelnamebewijs. U ontvangt hiervoor muziek oefenMP3tjes en tussen de repetitie en de uitvoering krijgt u ook nog eens heerlijke broodjes!

Meer details over locatie en dagindeling

Doe mee en schrijf je in!


Passieconcert 'Olivet to Calvary' van het Driebankoor

Op zondag 25 maart 2018 om 15:00 uur heeft het Driebankoor de sfeervolle Passiecantate ‘Olivet to Calvary’ en Mendelssohns 'Psalm 42' ten gehore gebracht in de NH-kerk / Cultureel Centrum De Triangel in Venhuizen. Het concert werd door het publiek zeer gewaardeerd.

lees meer over dit concert