Back to Top

Driebankoor

.

... daar waar zingen een feest is


opgericht in 1970

 
 
 

Zingen bij het Driebankoor...

betekent uitdaging, muzikale kwaliteit, stemvorming en zangtechniek. Maar ook grote inzet, betrokkenheid, veel enthousiasme en een gevoel van saamhorigheid.

Mede dankzij de werkwijze van dirigent Jan Verhoef, die met zijn enthousiaste en stimulerende aanpak steeds weer nieuw elan brengt in de toch al zo hechte groep van zo’n 75 zangers en zangeressen. Een groep waarvan de kern al heel veel jaren met elkaar zingt, met als gemeenschappelijke binding de liefde voor gezongen muziek.

 

concertbanner

Lees meer...Zingen bij het Driebankoor...

Repeteren

Het Driebankoor repeteert iedere woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in Dorpshuis 't Centrum aan het Twijver 66 in Venhuizen.


Wilt u eens kennismaken, of overweegt u lid te worden van onze gezellige zangvereniging, dan nodigen wij u hierbij, geheel vrijblijvend, uit om eens te komen meezingen.

Wie zingen wil, wie zingen kan, wie jong is, wie zich jong voelt, is welkom!

Het is fijn wanneer u van tevoren even een belletje geeft naar het secretariaat: 0229-755857 / 06-46464171. Graag tot ziens?!

 


Nieuws

2016 christmasbanner 3

Kerst met het Driebankoor


Het Driebankoor presenteert op 18 december om 15:00 uur een warm en sfeervol kerstconcert in de intieme ambiance van de Hervormde Kerk in Venhuizen. Bij dit concert, met veel nieuw repertoire, kunt u genieten van de sopraan Sandra van Loon uit Tilburg, die u met haar prachtige stem en sprankelende persoonlijkheid zeker in de kerstsfeer zal krijgen. Daarnaast zijn wij blij met de medewerking van Emma Ulrich achter de vleugel, Saskia van Wijngaarden op hobo en Peter Zandberg op het orgel. Zoals vanouds zal dirigent Jan Verhoef deze middag weer zeer deskundig leiden.

U bent van harte welkom!