Back to Top

Driebankoor

.

... daar waar zingen een feest is


opgericht in 1970

 
 
 

Zingen bij het Driebankoor...

betekent uitdaging, muzikale kwaliteit, stemvorming en zangtechniek. Maar ook grote inzet, betrokkenheid, veel enthousiasme en een gevoel van saamhorigheid.

Mede dankzij de werkwijze van dirigent Jan Verhoef, die met zijn enthousiaste en stimulerende aanpak steeds weer nieuw elan brengt in de toch al zo hechte groep van zo’n 75 zangers en zangeressen. Een groep waarvan de kern al heel veel jaren met elkaar zingt, met als gemeenschappelijke binding de liefde voor gezongen muziek.

 

concertbanner

Lees meer...Zingen bij het Driebankoor...

Repeteren

Het Driebankoor repeteert iedere woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in Dorpshuis 't Centrum aan het Twijver 66 in Venhuizen.


Wilt u eens kennismaken, of overweegt u lid te worden van onze gezellige zangvereniging, dan nodigen wij u hierbij, geheel vrijblijvend, uit om eens te komen meezingen.

Wie zingen wil, wie zingen kan, wie jong is, wie zich jong voelt, is welkom!

Het is fijn wanneer u van tevoren even een belletje geeft naar het secretariaat: 0229-755857 / 06-46464171. Graag tot ziens?!

 


Nieuws

Ervaar hoe ontspannend zingen is!

Het Driebankoor uit Venhuizen zet op 8 februari a.s. haar deuren open voor nieuwe zangers en zangeressen. Hou je van muziek? Speel je al een poosje met de gedachte om bij een koor te zingen? Niet langer uitstellen, maar kom naar onze open repetitie!

De bezielende dirigent Jan Verhoef laat je het pure plezier van muziek voelen en beleven! Ongemerkt gaat de lat steeds een beetje hoger. En dan sta je uiteindelijk op dat podium en hangen honderden mensen ook aan jouw lippen. Omdat ze genieten van onze muziek en het plezier waarmee we zingen. Met applaus voor jou. Zo ervaar je elke repetitie en ieder concert - altijd begeleid door topmuzikanten - weer die kick, die meerstemmig zingen in een mooi koor geeft.
Beleef het zelf tijdens onze open repetitie. Luister lekker. Of zing meteen maar mee. Geheel vrijblijvend, natuurlijk, maar wel met onze hoop dat je mee blijft zingen, want wij zijn er van overtuigd dat je het -net als wij- geweldig vindt.

Je kunt ons van 19:30 tot 21:45 uur vinden in Dorpshuis ’t Centrum, Twijver 66 in Venhuizen. Geef vooraf even een belletje naar 06-46464171. Dan zetten wij een stoel voor je klaar. Je bent van harte welkom!

singing makes you feel good